Greenfeemedlem i Stockholm – En alternativ medlemsform

Vi på Tjusta Golfklubb kan erbjuda greenfeemedlemskap för dig som vill bli medlem i vår golfklubb i Stockholm. Vår härliga golfbana ligger strategiskt placerat med närhet till både Arlanda, Uppsala, Upplands Väsby, Märsta och Vallentuna. VI har olika typer av medlemskap att välja bland och du som är senior eller junior kan få ett billigt golfmedlemskap hos oss.

Greenfeemedlemskap  499 kr

Spelar du inte golf så ofta, men ändå vill vara medlem i Tjusta Golfklubb, är ett greenfeemedlemskap den optimala formen. Priset för ett sådant medlemskap är väldigt förmånligt. Seniorer betalar endast 499 kr per år.

Express Greefeemedlemskap 599 kr

Golfmedlemskapet för dig som har bråttom och ska spela NU!! men missat medlemskapet har vi denna expresstjänst. Du ringer eller kommer till klubben så registrerar vi direkt och du får ditt golf-ID, sen är det bara för dig att börja spela.

Fler förmåner för dig som är greenfeemedlem

Som greenfeemedlem spelar du för 300 kr i greenfee på vardagar här på Tjusta Golfklubb (ordinarie greenfee vardagar för senior 400 kr). Du får dessutom branschtidningen Svensk Golf hem till dig. Notera: Vill du ha tidningen skickad till en adress utomlands kostar detta 400 kr då en portoavgift tillkommer.

Försäkringar för greenfeemedlemmar

Med ett greenfeemedlemskap gäller SGF:s ansvarsförsäkring som omfattar spel i Norden och SGF:s olycksfallsförsäkring som täcker spel i hela världen. Utöver detta ingår bland annat support och drift av GIT med golf.se och Min golf, ett administrativt system för registrering av hcp-ronder, tidsbokning, tävlingsanmälningar och utskrift av ett hcp-certifikat för spel utomlands, samt forsknings- och utvecklingsavgift. Ansök här eller titta förbi vår reception.

I medlemsskapet ingår:

  • 100 kr rabatt på din greenfee på Tjusta GK.
  • Avgifter som beslutats av Svenska Golfförbundet (SGF) och Stockholms Golfdistriktsförbund och där ingår Tidningen Svensk Golf med en prenumeration per hushåll i Sverige.
  • SGF:s ansvarsförsäkring (gäller i Norden), olycksfallsförsäkring (gäller i hela världen) som skyddar dig vid ditt golfspel.
  • Support och drift av GIT med Golf.se och Min golf, ett administrativt system för bl.a. registrering av hcp-ronder, tidbokning, tävlingsanmälningar, utskrift av Handicap Certificate att använda vid spel utomlands mm. Forsknings- och utvecklingsavgift.

 

Om du föredrar att göra din inbetalning via Bankgirot är vårt Bg. nr. 5589-6310. Glöm inte att ange ditt golf-ID som referensnummer!

Greenfee priser hittar du här.

Ansök här

Kontakta oss

Tjusta Golfklubb drivs av Tjusta Gård AB. Mera info hittar du på www.tjustagård.se. Vårt telefonnummer är 08-591 441 70 och vår mail-adress är klubben@tjustagolf.se

Scroll to top