Fullvärdig med spelrätt 4 500 kr årsavgift

Så mycket kostar ett fullvärdigt golfmedlemskap

Ett golfmedlemskap i Stockholm kan bli en mycket dyr historia. Tjusta Golfklubb tycker inte att ekonomiska förutsättningar ska sätta stopp för den som vill spela golf och erbjuder dig därför ett fullvärdigt medlemskap för enbart 4 500 kr per år. En förutsättning för att bli fullvärdig medlem är dock att du innehar ett spelrättsbevis. Kontakta kansliet om du är intresserad av att köpa ett spelrättsbevis.

Det här ingår

Som medlem får du flera förmåner. Det ger dig bland annat fritt spel på Tjusta Golfklubbs 18-hålsbana under veckans alla dagar. Klubben är medlem i Svenska Golfförbundet (SGF) och du får per automatik branschtidningen Svensk Golf

Som Fullvärdig medlem spelar du även fritt på Arlanda “Nya banan” – Vallentuna Golf – Fors Golf och Väddö GK  på vardagar. På Vallentuna Golf får du 100 kr i rabatt på ordinarie greenfee på helger. Allt detta finns inom ramen för överenskommelse mellan anläggningarna. Om du är osäker ring kansliet.

Ansök här om ditt golfmedlemskap eller kontakta oss via telefon så återkommer vi till dig.

Om du föredrar att göra din inbetalning via Bankgirot är vårt Bg. nr. 5589-6310, glöm inte att ange ditt golf-id som referensnummer!

Ansök här

Scroll to top