Grönt Kort

Expressutbildning

Idag kan du få ett grönt kort genom vår expressutbildning på endast en dag, en utbildning som  täcker alla de moment som krävs för att din dröm om ett grönt kort. Endast 995 kr.

Vi på Tjusta Golfklubb vill att du under vår expressutbildning ska ha det både trevligt och roligt. Att ta grönt kort i Stockholm hos oss ska helt enkelt vara en härlig upplevelse.Som deltagare på kursen får du tillgång till rangebollar, utrustning samt böcker. Efter genomgången kurs kommer du att erbjudas ett kampanj årsmedlemskap.

Du får möjlighet att bli medlem till ett förmånligt pris, då får du ett giltigt golf-ID, erhåller tidningen Svensk Golf samt dessutom 2 st fria ronder på Tjusta golfklubb.

Bokning och betalning av Grönt kort-utbildning

Betala här

Bokning görs genom att betala hela kursavgiften 995 kr här så att den är oss tillhanda senast 10 dagar före kursdatum. Du bekräftar med ett mail vilket datum det avser samt namn/e-post/telefon/ till kansliet på klubben@tjustagolf.se. Ni får efter betalning ett mail med bekräftelse samt information. Vi har max 12 deltagare/kurs så försäkra dig om att ditt valda datum inte är fulltecknat. Anmälan är bindande, det går givetvis att byta datum om förhinder uppstår.

Datum för Express nybörjarkurs:

Kursdatum 2019:

  • 21/4
  • 27/4
  • 5/5

Fortsättningskurs

För dig som vill fortsätta utvecklas efter kurs eller en tids spel.
Lördagar 13.00-17.00

Kontakta Anton för tid. 070-766 35 90

Ditt val – Vårt uppdrag!

Golfens Etikett, innehåller ett antal trivselregler angående säkerhet för dig och andra, skyndsamhet under spelet och skötsel av banan ifrån dig när du spelar på den. Om vi spelar golf med avsikt att följa golfens etikett så blir golfen mera njutbar och trevlig för alla som spelar eller befinner sig på banan. För oss handlar uppdraget Grönt kort om att få dig att föra vidare de positiva traditionerna, som det här spelet har, med hjälp av er. Tack på förhand hälsar kansliet Tjusta GK

Intresseanmälan

Scroll to top