Grönt Kort

Expressutbildning Grönt Kort

Idag kan du ta ett grönt kort genom vår expressutbildning på endast en dag, en utbildning som täcker alla de moment som krävs för att du ska erhålla grönt kort. Vårt pris för detta är endast 995 kr.

Vi på Tjusta Golfklubb vill att du under vår expressutbildning ska ha det både trevligt och roligt, att ta grönt kort i Stockholm hos oss ska helt enkelt vara en härlig upplevelse! Hos oss tillbringar du mer tid på banan än i skolbänken, vi lägger mer fokus på själva spelet och mindre på att nöta spelregler. Som deltagare på kursen får du tillgång till rangebollar, utrustning samt böcker. 

Efter genomgången kurs kommer du även att erbjudas ett rabatterat årsmedlemskap för att komma igång med ditt spel. Du får då möjlighet att bli medlem till ett förmånligt pris, vilket aktiverar ditt Golf ID, gör så att du erhåller tidningen Svensk Golf samt dessutom ger dig fritt spel alla dagar här på Tjusta Golf!

Bokning och betalning av Grönt kort-utbildning

Betala här

Bokning görs genom att betala hela kursavgiften 995 kr här.  Du bekräftar med ett mail vilket datum det avser samt namn/e-post/telefon/ till kansliet på klubben@tjustagolf.se. Du får tillbaks ett mail med bekräftelse på din bokning samt information om tider etc. Vi har max 12 deltagare/kurs så försäkra dig om att ditt valda datum inte är fulltecknat. Anmälan är bindande, men det går givetvis att byta datum om förhinder uppstår.

Om du vill boka på telefon så går det naturligtvis bra att höra av sig till oss på 08-591 441 70 så ordnar vi bokningen manuellt.

Datum för Express nybörjarkurs:

Kursdatum 2019 (uppdateras löpande):

  • 30/6
  • 6/7
  • 14/7
  • 28/7
  • 3/8
  • 10/8
  • 17/8
  • 25/8
  • 1/9

Ditt val – Vårt uppdrag!

Golfens Etikett innehåller ett antal trivselregler angående säkerhet för dig och andra, skyndsamhet under spelet och skötsel av banan ifrån dig när du spelar på den. Om vi spelar golf med avsikt att följa golfens etikett så blir golfen mera njutbar och trevlig för alla som spelar eller befinner sig på banan. För oss handlar uppdraget Grönt kort om att få dig att föra vidare de positiva traditionerna, som det här spelet har, med hjälp av er. Tack på förhand hälsar kansliet Tjusta GK

Intresseanmälan

Scroll to top