Tävlingsregler

Startavgifter 2017

Medlemmar & Gäster,  Flaggtävlingen, Tjustaslaget samt 3 x 6,  100 kr + greenfee.

Medlemmar & Gäster, Vårslaget, Räkmackan, samt 3 klubban 250 kr, i avgiften ingår Middag/Räkmacka 1 öl eller 1 glas vin (alkoholfritt alt. finns) samt kaffe på maten

Onsdagsträffen 9 Hål – 50 kr

På Tjusta GK tävlar vi för att under roliga tävlingsformer mäta sig med andra och sig själv. Vi tävlar också för att umgås socialt med gäster och medlemmar. Det finns olika festaktiviteter kopplade till tävlingar på klubben som är mycket populära. Välkommen att tävla och umgås på Tjusta Golfklubb.

Tävlingsbestämmelser
Anmälan till tävling kan göras i förväg på www.golf.se, till receptionen eller på lista i tävlingspärmen. Sista anmälan är tre dagar före tävlingsdag, om inte annat anges. Startlista finns på www.golf.se en dag före tävling.

Efteranmälningar kommer vi att undvika under 2017. Man kan ringa och ställa en fråga till tävlingsansvarig, Men man skall inte räkna med att det finns plats kvar.

Allmänna regler för klubbtävlingar på Tjusta GK
Spelare skall kunna identifiera sig på något sätt så som att uppvisa sitt medlemskort (SGF-kort) eller legitimation vid tävlingsexpeditionen. Årsavgiften för 2017 skall vara betalad. Prisutdelning beräknas ske cirka 20 minuter efter sista boll kommit in för hela tävlingen om inte annars sägs. Spelare är skyldig att ta del av och följa SGF:s skärpta krav på gott uppträdande, speltempo och anvisningar för förande av scorekort. Återbud skall om möjligt göras i god tid och med “giltigt förfall”. Om spelare uteblir eller godtagbart skäl till återbud inte kan ges, innebär det att spelaren får betala den avgift som gäller för tävlingen. Avgiften skall betalas innan anmälningsavgift till annan tävling erlägges. Spelare skall anmäla sig i god tid. Om inte annat meddelats i anmälan skall registrering till tävlings-expeditionen vara gjord senast 20 minuter före starttid. Om inte så sker går eventuell reserv in. Pristagare skall personligen ta emot sitt pris. Om pristagare inte är på plats vid prisutdelning går priset vidare till nästa i resultatlistan.

Onsdagsträffen 9-hålstävling, körs på onsdagar under hela säsongen, med start onsdag 26/4. Räkna de 5 bästa resultaten till finalen. Anmälan via www.golf.se, telefon eller på plats senast kl. 17:30 Löpande start från ca. 18:00 sista start c.a. 18.30.

Tävlingansvariga Tjusta Golfklubb 2017
Kansliet på Tjusta Golf: 08-591 441 70

Scroll to top