Grönt kort kurs - Express

Idag kan du ta ett grönt kort genom vår expressutbildning på endast en dag, en utbildning som täcker alla de moment som krävs för att du sedan ska kunna söka medlemskap i en klubb. Vårt pris för detta är endast 995:- 

Vi på Tjusta Golf vill att du under vår expressutbildning både ska lära dig saker samtidigt som du tycker att det är trevligt och roligt. Att ta grönt kort hos oss ska helt enkelt vara en härlig upplevelse! Hos oss tillbringar du mer tid på banan än i skolbänken, vi lägger mer fokus på själva spelet och mindre på att nöta spelregler. Som deltagare på kursen får du tillgång till rangebollar, utrustning samt böcker. 

Efter genomgången kurs kommer du även att erbjudas ett rabatterat årsmedlemskap för att komma igång med ditt golf spelande. Du får då möjlighet att bli medlem till ett förmånligt pris, vilket aktiverar ditt GolfID samt ger dig fritt spel alla dagar här på Tjusta Golf!

 

Bokning och betalning

Bokning görs genom att betala hela kursavgiften 995:- här.  Du bokar via mail det datum du avser att gå samt uppger namn / e-post / telefon i mailet som du skickar till klubben@tjustagolf.se. Du får bekräftelse på din bokning via mail samt information om tider etc. Vi har max 15 deltagare/kurs, så försäkra dig om att ditt valda datum inte är fulltecknat. Anmälan är bindande, men det går givetvis att byta datum om förhinder uppstår.

Om du vill boka på telefon så går det naturligtvis bra att höra av sig till oss på 08-591 441 70 så ordnar vi bokningen manuellt.

Kommande kursdatum 2020 (uppdateras löpande):

  •   9 augusti

  • 16 augusti

  • 23 augusti

  • 6   september

Tjusta Golf AB, 

Tjusta Gård, 195 96 ROSERSBERG

klubben@tjustagolf.se

Tel: 08-591 441 70