Drivingrangen

Våran driving range har under våren fått en del nödvändiga updateringar. Vi har inte bara köpt i nya mattor och nya Callaway bollar utan vi har nu öntligen fixat så att man kan betala med kontokort eller med ett ort som du förladdar i butiken. Så färhoppningsvis så ska väl ingen av oss behöva se en 10kr igen! Det är fler stora nyhter påväg till rangen, de nya längskylltarna har kommit och kommer att komma upp vilken dag som helst. Lycka till med golfswingarna och tveka inte att ta tjälp av något av våra PRO om du tycker att det inte könns helt rätt i swingen

Närspelsområde

Utan tvekan tycker jag att vi har ett av stockholms bättre närspelsoråden. Vi har först en stor schipping område som ligger rakt fram vi första tee. sedan har en av mina favoriter. Område som ligger om du fortsätter förbi puttingren där finns det  fyra cirklar som är klippta kortare och en flagga i mitte en av. Jag har även sprejat en linje för vart 1m från hålet går och vart 2men går. Ett annat plus med  det här området är att ni kan både träna korta gunkerslag upp på green men här kan ni även dra på ut på rangen ifall du skulle ha fastnat i en siktbunker eller liknande. 

Puttningsområde

På Tjusta GK har vi en stor puttingreen belägen precis norr ut om du följer drivingrangen. Puttning är någonsom alldeles förmånga lägger för lite tid på, ska man träa seriöst ska man iaf lägga 1,5.2h om dagen på puttningn! Men vem har tid med de om man inte r heltids proffs. Men det finns en massa roliga puttövningar som jag och min tränare körde förut så jag tänkte bjuda på några favoriter här och länk till dem i en PDF på måndag.

Tjusta Golf AB, 

Tjusta Gård, 195 96 ROSERSBERG

klubben@tjustagolf.se

Tel: 08-591 441 70